Uncategorized

Gulvafslibning og lakering er lige noget for os. Gulvlakering giver optimal beskyttelse til trægulv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning inden for ludbehandling af dit gulv. Under menuen galleri er det muligt at se før og efter billeder af forskellige løsninger, som vi allerede har udført for vores kunder.

Benyt en kyndig og professionel gulvsliber og gulvmand

Vi kan løse alle opgaver inden for gulvslibning, så har du en opgave, hvor der er brug for en kyndig gulvsliber, er vi klar til at løfte opgaven for dig. I mange tilfælde bliver det faktisk dyre da, profes-sionelle skal kontaktes for at udbedre skaden.

Gør-det-selv gulvafslibning og lakering af boligens trægulve

Der er mange faktorer der spiller ind på det endelige resultat og det er vigtigt være ordentlig forberedt inden man begynder på en gulvlakering. Der slibes ikke i denne proces med en gulvafsliber. Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om vores gulvservice, ligesom du også er mere end velkommen til at kontakte os på telefon for et uforpligtende tilbud.

Benyt en kyndig og kompetent gulvmand til din næste gulvbehandling

Vi yder en kompetent gulvbehandling, der forlænger gulvets levetid og giver gulvet nyt liv. Det olierede gulv er nemt at pletvedligeholde, dog ikke hvidpigmenteret olie hvor reparationer vil træde tydeligt frem. Er dit trægulv slidt og gråt, eller har det et kedeligt udtryk? Så fortvivl ikke.

  • Gulvudskiftning
  • Gulvforbedring
  • Gulvrenovering
  • Gulvreparation
  • Gulvsanering
Hvad er en grovslibning og finslibning?

Der startes med en grovslibning og afsluttes med en finslibning med finere sandpapir. Lud behandling anbefales ikke til køkkener, da det ikke altid er muligt at fjerne spildt fedt, frugtsaft mm. Der kan både anvendes naturolie der får gulvet til at ”gløde” eller hvidolie der er perfekt til de lysere træsorter.

Gulvafslibning med sandpapir udføres i København

Gulve, som er behandlet med en vandbaseret olie, skal slibes matte med sandpapir, før de får en ny olie påført. Det være sig gulvafslibning idrætshaller, skoler, kontorer, butikker, sommerhuse, lejligheder, parcelhuseosv.

Hvor får jeg udført professionel gulvafslibning bedst og billigst?

Samtidig risikere man, at ved at have taget for meget af trægulvet at det ikke vil blive muligt senere at afslibe gulvet på et andet tidspunkt. ?Professionel gulvafslibning med stor faglig integritet. Tværtimod vil en skæv valse aldrig give et perfekt plan gulv. Mere end 30 års erfaring med gulvlakering.

Hvad betyder det at træet ‘rejser sig’?

Mærker i gulvet vil ofte “rejse sig” når træet bliver vasket. Hvis ikke man udfører det, kan det være umuligt at få et flot plan gulv. Det er vigtigt at man fjerner ALT støvet da vil kunne få store konsekvenser for overfladebehandlingen. Den hvidpigmenterede olie bør kun benyttes til at fremhæve den lyse farve på lyse træarter – ikke på mørkt træ.

“En gulvafslibning støver ikke mere end andre håndværk”, citat Den Bette Gulvmand

Hvor får jeg udført gulvafslibning i København og på Frederiksberg

?Vi har udført gulvafhøvling for mange af vores kunder i blandt andet København, Valby og på Frederiksberg. Hos os har vi i mere end 30 år specialiseret os i arbejdet med trægulve. Dansk Gulvafslibning afslutter projektet med professionel slutbehandling af gulvene.

Gulvafslibning og vedeholdelse

Først skal man vurdere om gulvet skal afhøvles. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke løser indenfor gulvslibning, vedligeholdelse og pleje af Jeres glatte gulve. Gulve udsættes mere eller mindre for slid hver dag – alt afhængigt af mængden af trafik.

Gulvafhøvling og ludbehandling af boligens trægulve

Har du før haft ludbehandlet gulv, kan du efter gulvafhøvling, ændre gulvets udseende med en helt anden efterbehandling. Vil man fortsat kunne få mærker efter høje hæle mv. Særligt trægulve bliver udsat for stor slitage og kan ende med at se ret slidte ud. Vi behandler dine trægulve med olie for nem rengøring og vedligeholdelse.

Opnå det optimale resultat! – Benyt en professionel gulvmand

For at sikre det helt optimale resultat, er vi altid opdateret på de nyeste og bedste værktøjer til opgaven. Den bruges som regel oven på ludbehandlede gulve. Dette er lykkedes os at indføre støvfri gulvafslibning, uden ekstra omkostninger for kunden, via en langsigtet strategi igennem de sidste 10 år.

Afslibning af trægulvene i hjemmet

Den præcise behandlinger afhænger af standen på gulvet. Vi tilbyder en bred vifte af finish og teksturer så dit valg af materiale kommer til at matche din eller dit firmas stil. Det er bestemt ikke umuligt men i rigtig mange tilfælde går det ofte meget galt når man udføre gulvafslibning i hjemmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *